Onze praktijken


panden_praktijken

Gezondheidscentrum Pauwendaal

Wij hebben spreekuur op de eerste verdieping in Gezondheidscentrum Pauwendaal. De eerste verdieping heeft een gezamelijke wachtkamer. Hier kan je gaan zitten, we roepen je dan vanzelf.

Gezondheidscentrum Pauwendaal (Pauwenburg 160C, 8226 TA Lelystad) is goed bereikbaar per openbaar vervoer en per eigen vervoer.

Openbaar vervoer:

Vlakbij Gezondheidscentrum Pauwendaal is de bushalte Duinbeek. Het Gezondheidscentrum staat naast de kerk, die meteen aan de weg staat.

Buslijn 2 heeft als eindpunt de halte Duinbeek, deze is tegenover de kerk naast het Gezondheidscentrum.
Buslijn 3 rijdt helaas niet meer over de Pauwenburg en Voorstraat, de halte Westhoven is de dichtsbijzijnde. Het Gezondheidscentrum is vanaf hier via de Anacondabrug bereikbaar. (Overweeg of je dit wil lopen of liever op het station overstapt op lijn 2.)

Met eigen vervoer:

De ingang van het Gezondheidscentrum zit aan de Pauwenburg. Dit is de zijweg van de Oostranddreef, die doorloopt in de Voorstraat. Op de hoek bij de rotonde staat een kerk, hiernaast ligt het Gezondheidscentrum, met voldoende gratis parkeergelegenheid.

Plan uw route op de kaart.

 

Wijkcentrum Zuiderzee

De ingang van het Wijkcentrum zit tegenover de Rode Klif. Wij hebben spreekuur op de eerste verdieping in Wijkcentrum Zuiderzee. In de vide zit de wachtruimte. Hier kan je gaan zitten, we roepen je dan vanzelf.

Wijkcentrum Zuiderzee (Waddenlaan 1, 8223 CL Lelystad) is goed bereikbaar per openbaar vervoer en per eigen vervoer.

Openbaar vervoer:

Met de bus stap je het handigste uit op het busstation van het Lelycentre. Vanaf hier loop je over de Veluwebrug, onderaan de brug loop je rechtdoor, je neemt de eerste weg rechts, het Wijkcentrum zie je al voor je liggen.

In de Zuiderzeewijk zijn er nog een paar bushaltes vlakbij het Wijkcentrum.

Met eigen vervoer:

Er is een parkeerterrein naast het Wijkcentrum, dit parkeerterrein is bereikbaar vanaf de Waddenlaan.

Plan uw route op de kaart.

 

 

collage_praktijk_1
collage_3d-modellencollage_praktijk_2